Blogs

13-02-2023 Reacties (0)

Mijn zoon Zion viel hard naar beneden!

Zion is een stoere jongen van 2 jaar oud. Als hij een nieuwe ruimte binnen stapt zoekt hij eerst iets om de slopen... maar het is mijn zoon! Als we in de speeltuin zijn wil hij van de glijbaan zonder op zijn beurt te wachten... maar het is mijn zoon. Hij loopt niet via de gebaande wegen, maar kiest zijn eigen weg. En daar ben ik trots op, want hij is mijn zoon. 

13-10-2021 Reacties (1)

Jonge mensen winnen voor Jezus?

Voor bijna iedere kerk is één van de grootste uitdagingen het jeugd/ kinderwerk. Wellicht heb je meer dan één keer met volle energie geprobeerd jouw jeugd- en kinderwerk nieuw leven in te blazen. Maar als ze al komen opdagen merk je weinig motivatie bij de jongeren zelf of de kinderwerkers. En voor je het weet ook bij jezelf niet meer.  

07-09-2021 Reacties (0)

Robbie Hageman vs. Coen Nuijten (Full Fight) | Vechten Tegen Een WereldKampioen

In mijn leven heb ik als puber bijna drie keer gevochten. Mijn mond was groot, maar als het erop aan kwam deed ik een stap opzij.

03-06-2021 Reacties (0)

Hoe een overval mijn leven veranderde!

“Ik pleegde een overval, want ik wilde stoer zijn”. Een gedachten die Daan L nu heeft maar niet toen hij op het punt stond een overval te plegen wat hem uiteindelijk in de gevangenis deed belanden. Het ging allemaal erg snel en voordat hij er erg in had, was alles al gebeurd. Maar daar bleef het niet bij, want Jezus had ook nog wat voor hem te zeggen!

 

03-06-2021 Reacties (0)

BIZAR! ZE SCHIETEN GEWOON EEN PIN DOOR ZIJN KOP! | #waarkomtmijnetenvandaag

De discussie die waarschijnlijk voor jarenlang zal spelen onder Christenen: Mogen we eigenlijk wel vlees eten? Staat er in de Bijbel dat Jezus vlees at? En zo ja, waarom wordt vleeseten later in de Boeken dan tegengesproken. Kortom, genoeg vragen met te veel antwoorden.

 

03-06-2021 Reacties (0)

Help ik heb gescheiden ouders!

Help, je ouders gaan scheiden of zijn al gescheiden. En nu zit jij met de gebakken peren… Wat moet je hier nou toch mee? Een groot gedeelte van de mensen heeft te maken met gescheiden ouders, maar weinig weten hoe ze hiermee om moeten gaan. Mag Coen jou helpen?

03-06-2021 Reacties (0)

Muziek maken met Robin Vane | Lief klein meisje.

Muziek maken en daarmee kinderen redden in Thailand, kan dat? Zeker! Maar daarvoor heb je natuurlijk wel de juiste mensen nodig om een tof project neer te zetten. Noem bijvoorbeeld een zanger die een track heeft uitgebracht samen met Armin van Buuren…

 

12-05-2021 Reacties (0)

Cocktail battle met voorganger en barman.

Spreker, voorganger en barman. We hebben het natuurlijk over Joshi van Veen! Deze man overstroomt van de diversiteit en is dan ook overal te vinden. Vandaag gingen Coen en Joshi de battle aan. En niet zomaar een battle, maar eentje in de kroeg...

06-05-2021 Reacties (1)

Make-over Jan vd Bosch

Jan van den Bosch is onlangs 70 jaar geworden, maar dat zouden we hem niet geven! Met zijn energie, passie en liefde voor uiterlijk, kan hij er nog jaren tegenaan! Een daadwerkelijke transformatie heeft hij nog nooit gehad, maar wat nou als Coen en Jan eens van type kleding zouden wisselen? Wie zou er aan het eind van de make-over de “beste” en “mooiste” veranderingen hebben doorgemaakt?

 

 

07-08-2020 Reacties (0)

* NIEUWE* trainingen!

Wil je als kerk écht investeren in je kinderen en kinderwerkers, ben je zoekende hoe het kinderwerk het beste kan aansluiten bij de hedendaagse belevingswereld van kinderen of merken jullie dat jullie als kinderwerkers het lastig bnden om bepaalde bijbelse thema's goed en praktisch uit te leggen aan kinderen? Bekijk dan snel de nieuwe trainingen van C-Generationsl; voor kerken en kinderwerkers!

31-07-2020 Reacties (0)

Zion George Nuijten geboren!

Uitbreiding van ons team ;) Coen en Neeltje Nuijten zijn opnieuw ouders geworden. Naast dochter Lili zijn ze nu ook de trotse ouders van zoon ZIon. Op 31 juli geboren midden in de nacht gezond en wel geboren! Lieve Zion George Nuijten -dat betekent vesting van God- welkom op de wereld.

26-03-2020 Reacties (0)

Release 'De Laatste Pijl van de Witte Leeuw

Daar is hij dan, hét derde deel van de serie van de boeken van de Witte Leeuw!

18-02-2020 Reacties (0)

(Geen) Goed voorbeeld doet goed volgen.

Als ouder hoop je met heel je hart dat je kind als hij of zij groot is een keuze maakt om bij Jezus te horen. Om God lief te hebben en te gehoorzamen. Ondetussen ben jij een groot voorbeeld voor je kinderen, ook in het geloof. Wat zien ze als ze naar jouw kijken? Is God jouw Rots, jouw Vriend, jouw Heer? Zoek je Hem in vreugde en verdriet? In deze blog een verhaal van een worstelende vader.

17-10-2019 Reacties (0)

C-Generations steunt Compassion Nederland

Vandaag is het Wereld Armoededag. Het is verschrikkelijk om te realiseren dat er zoveel mensen op deze aarde in intense armoede leven met nauwelijks hoop op een beter bestaan. We geloven dat we als Christenen onderdeel zijn van één 'lichaam' en daarom in Jezus Naam voor elkaar mogen zorgen.

 

05-10-2019 Reacties (0)

C-Generations 5 jaar!

Feestje! C-Generations bestaat 5 jaar! Het is nog maar een handje vol jaren dat onze Coen bij de Kamer van Koophandel naar binnenstapte om -toen nog- Fun, Teach & Impact te laten vastleggen.

Nu 5 jaar later is C-Generations uitgegroeid tot een enthousiaste club mensen met hart en passie voor Jezus en jonge mensen.

 

01-10-2019 Reacties (0)

We zijn live! - maar dat had je al gezien ;) -

Yes! We zijn live met onze nieuwe site! (Maar dat hadden jullie al gemerkt ;))

25-09-2019 Reacties (0)

Meet our Channel- C team

Er staan mooie dingen te gebeuren! Natuurlijk kennen jullie C-Generations van de vele spreekbeurten die Coen geeft door het hele land, de boeken en de vlogs. Maar we breiden uit.

24-01-2019 Reacties (1)

Omgaan met de verleidingen van de digitale wereld

Heerlijk! Ik ben een avondje vrij… Schoenen uit, voeten omhoog en samen met mijn vrouw een filmpje op de bank kijken. Nou ben ik zelf groot liefhebber van een goede actiefilm, maar mijn vrouw wat minder.

18-07-2018 Reacties (1)

Halloween een gezellig feestje voor christenen!?

Halloween is een uit Amerika overgewaaid griezelfeest wat de laatste jaren steeds populairder is geworden in Nederland. Kinderen die verkleed als heks, monster of duivel langs de deuren gaan en om snoep vragen..

13-07-2018 Reacties (0)

Vriendschap

Het is weer zover, de Kinderboekenweek! Met dit jaar een prachtig thema: Vriendschap! Blader je door de bijbel heen, dan zie je het ene na het andere verhaal waarin het thema aan bod komt.

09-02-2018 Reacties (0)

De ware kerk leeft in een bubbel!

De ware kerk! De PKN heeft toch wel de beste leer… of zijn de baptisten het meest in balans? Nee, de evangelische en pinkster kerken; zij zijn de nieuwe kerk vol van de Geest.

15-12-2017 Reacties (0)

Hard werken… zonde van je tijd!?

Neeltje! Neeltje! NEELTJE! Ik schrik wakker draai me om en kijk op de klok. Het is zaterdagochtend 8.30 uur. Onderaan de trap roept mijn moeder: “Tijd om op te staan! Je kamer moet nog opgeruimd worden, uitslapen is zonde van je tijd!”

21-07-2017 Reacties (0)

Oordelen en de vergrijzende kerk

Vorig jaar mocht ik spreken in een jeugddienst van een PKN-gemeente. Dat is best bijzonder, omdat ik niet een doorsnee theologische dominee/spreker ben met een net pak aan.

04-07-2017 Reacties (0)

kinderboekenweek

Als kind heb ik een hele fijne jeugd gehad. Er was genoeg geld, ik maakte snel vriendjes en leerde goed op school. Ook had ik super goede ouders die mij meenamen in de realiteit van de wereld.

15-05-2017 Reacties (0)

De macht van de witte Leeuw!

Hij is overal! Voor je, achter je en om je heen. Over wie heb ik het? Ja natuurlijk, de witte Leeuw. Hij is supersterk en verslaat met gemak iedere vijand. Ook de zwarte reus met zijn lelijke kop!

16-02-2017 Reacties (0)

Hour of Power met Coen Nuijten

15 januari was het zover… De uitzending bij Hour of Power! Een christelijk kijkcijferkanon waar ik op de bank mocht zitten bij Jan van de Bosch thuis. De dag van de opname gaf toch wat spanning, omdat alles nieuw voor mij was.

19-12-2016 Reacties (0)

Fun, Teach & Impact wordt… C-Generations!

Zo’n twee jaar geleden zijn we begonnen vorm te geven aan een droom: ‘Fun, Teach & Impact’.

13-07-2016 Reacties (0)

500 helden op sokken

Alweer ruim 5 maanden geleden kwam het boek ‘Held op sokken’ uit. Met een spetterende boekpresentatie en verschillende spreekbeurten in het land, zijn er nu ook ruim 500 boeken verkocht!

11-05-2016 Reacties (0)

Fun in de kerk

Gaat plezier maken én kerk zijn wel samen? Zit God hier wel op te wachten of wil Hij liever dat wij naar de dienst gaan en gewoon goed en eerlijk leven?

10-05-2016 Reacties (0)

Promo Coen Nuijten

In deze promo vertel ik u meer over mijn visie achter de organisatie. De kerk is een plek van leven en ontmoeting, waar generaties samenwerken! Gebeurt dat al in uw kerk?

16-02-2016 Reacties (0)

C-Focus – ‘ik ga fulltime’

Het is een spannende tijd voor mij persoonlijk en ook voor C-Generations. Ik ga namelijk fulltime werken voor C-Generations. Dit houdt in dat ik ga stoppen bij mijn huidige werkgever waar ik bijna 5 jaar heb gewerkt.