• Home
  • »
  • Fun, Teach & Impact wordt… C-Generations!

Fun, Teach & Impact wordt… C-Generations!

Geplaatst op 19-12-2016

Zo’n twee jaar geleden zijn we begonnen vorm te geven aan een droom: ‘Fun, Teach & Impact’.
Zo aan het einde van het jaar kijk je terug en besef je dat het een enorm gezegende tijd is geweest. Maar je kijkt ook weer vooruit: ‘Waar mogen we nog meer en verder van dromen?’. Voor dit nieuwe jaar heeft God verscherping van visie gegeven om een nieuw seizoen in te stappen. Dat heeft geresulteerd in een nieuwe naam en daarbij ook een nieuw logo.
Waar ‘Fun, Teach & Impact’ vooral de methodiek aangeeft (in elke uitingsvorm zit fun, teach en impact), is het vooral de visie die we willen communiceren en uitdragen met de nieuwe naam. En dat is: C-Generations.
En nee… de ‘C’  staat niet voor Coen. Maar wel voor Christus! En ook voor de fonetische ‘see’. Het zien van de generaties. Elke leeftijd en generatie heeft zijn krachten, maar ook zijn zwaktes. Als verschillende generaties samenwerken, waarderen, accepteren en van elkaar leren, dan ontstaat er heelheid, vrijheid en een aantrekkelijke krachtige kerk! Dat is wat C-generations wil bereiken (en ja dat doen we nog steeds met veel Fun, Teach & Impact)!

De aankomende tijd zal de site ook wat gaan veranderen; hou het dus goed in de gaten!

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Geef uw mening

* = verplicht
Plaatsen