Bedrijven

Eén van de grootste uitdagingen van een ondernemer is omgaan met mensen. Hoe goed je personeel ook is, iedereen heeft zijn of haar verhaal en neemt dat mee naar jouw bedrijf. Bekwaamheid is vaak dan ook niet het probleem. Als de mentale, emotionele en fysieke gesteldheid van mensen echter uit balans is, merk je dat ook terug in prestaties. De groeiende cijfers van overwerkte mensen die thuis zitten zeggen dan ook meer dan genoeg.

Wij willen werken aan een gezond hart van het bedrijf en medewerkers, door ons te richten op zowel fysieke als mentale gezondheid (persoonlijk leiderschap). 

Bedrijven
* = verplicht

Coen zal met al zijn ervaring als spreker, leraar en coach op creatieve wijze binnen jouw bedrijf een inspiratiebom achterlaten. Graag helpt hij bedrijven  om hun personeel zowel fysiek, emotioneel als mentaal fit te krijgen. 

Zo zal je personeel niet alleen bekwaam zijn, maar ook vol energie en gezonde motivatie meebouwen aan het bedrijf waar jij zo trots op bent. 

Als Stichting C-Generations willen we jou helpen en jij kunt ons financieel helpen om de stichting verder te ontwikkelen. Win-win dus!

Wil je meer informatie of even bellen met ons laat dan je gegevens achter via het formulier hiernaast.