Thuis bij Jezus!

 

C-Generations is een club met passie voor jonge mensen! Wij geloven in een krachtige kerk waarin jonge mensen Jezus ontmoeten. Waar ze radicaal en vol liefde voor Hem kunnen gaan / onze vissie is helder; alle jonge mensen mogen zich thuis voelen bij Jezus! Wij dromen ervan dat de kerk een plek is waar jonge mensen Jezus ontmoeten, hun relatie met Hem opbouwen en verdiepen. Waar zij met al hun enthousiasme, creativiteit en energie mee kunnen bouwen aan Zijn Koninkrijk.

 

C-Generations: Spreekbeurten, Trainingen, Boeken en online platform. 


Spreekbeurten


Coen Nuijten geeft spreekbeurten door het hele land. In kerken, bij jeugdgroepen en op christelijke festivals. De boodschap is helder: volg Jezus, met alles wat je in je hebt! De radicale boodschap van het Evangelie van Jezus wordt gebracht met humor en energie.

Lees meerTrainingen


Wij organiseren trainingen voor kerken die een thuis willen zijn voor jonge mensen, maar hier mee worstelen. Die jonge mensen op het oog hebben en hen in hun kracht willen zetten in Jezus Naam.

Lees meerGeneratiediensten


Met Generatie-diensten wordt de verbinding gelegd tussen de verschillende  generaties in de kerk zodat zij de handen in één slaan om te bouwen aan een krachtige kerk.

Lees meerCoen Online 


Voor je wekelijkse portie vermaak en inspiratie maakt Coen met zijn team video's en quotes om jou te helpen in je geloofsleven. Wij zien dat steeds meer jonge mensen de kerk verlaten. Dus loopt Coen met ze mee naar de plek waar zij actief zijn: online! 

Lees meer