Thuis bij Jezus!

 

C-Generations is een club met passie voor jonge mensen! Wij geloven in een krachtige kerk waarin jonge mensen Jezus ontmoeten. Waar ze radicaal en vol liefde voor Hem kunnen gaan. Onze missie is helder;  dat alle jonge mensen in Nederland zich thuis voelen bij Jezus! Dat de kerk een plek is waar jonge mensen Jezus ontmoeten, hun relatie met Hem opbouwen en verdiepen en zij met al hun enthousiasme, creativiteit en energie mee kunnen bouwen aan Zijn Koninkrijk.

 

C-Generations: Spreekbeurten, Trainingen, Boeken en Campagnes


Spreekbeurten


We geven spreekbeurten door het hele land. In kerken, bij jeugdgroepen en op christelijke festivals. Onze boodschap is helder: volg Jezus, met alles wat je in je hebt! De radicale boodschap van het Evangelie van Jezus wordt gebracht met humor en energie.

Lees meerTrainingen


We organiseren trainingen voor kerken die een thuis willen zijn voor jonge mensen, maar hier mee worstelen. Die jonge mensen op het oog hebben en hen in hun kracht willen zetten in Jezus Naam.

Lees meerGezinsprogramma


Samen als gezin leren over Jezus, de principes van God’s Koninkrijk en fun hebben. We ontwikkelden een geweldig online en offline gezinsprogramma voor gezinnen met kinderen in de leeftijd van 8 tot 16 jaar. Uitdagend, leerzaam en leuk voor het hele gezin

Lees meerGeneratiediensten


Iedere generatie is een krachtig wapen in de handen van God. Samen vormen zij een geweldig leger. Met  Generatie-diensten wordt de verbinding gelegd tussen de verschillende  generaties in de kerk zodat zij de handen in één slaan om te bouwen aan een krachtige kerk

Lees meer
Evangelisatie campagnes


We hebben de opdracht het Evangelie van Jezus te brengen bij alle mensen. In binnen- en buitenland, daar waar God ons roept. Daarom organiseren we regelmatig evangelisatie campagnes, waarbij een belangrijk onderdeel is het geven van onderwijs en samenwerking met lokale kerken.

Lees meer