Thuis bij Jezus.

C-Generations is een team met passie voor het verbinden van generaties met Jezus en elkaar! Wij geloven in een krachtige kerk waarin jonge mensen Jezus leren kennenontmoeten; waar ze radicaal en vol liefde voor Hem kunnen gaan. Wij dromen ervan dat de kerk een plek is waar generaties Jezus en elkaar ontmoeten en de relatie met Hem opbouwen en verdiepen. Een plek waar zij met al hun enthousiasme, creativiteit en energie mee kunnen bouwen aan Zijn Koninkrijk.

New Wine NEXT 

Coen is een enthousiaste en bevlogen spreker met liefde voor God en mensen. Met humor en echtheid neemt hij je mee in zijn passie voor Jezus!

Spreekbeurten, Trainingen, Boeken en social media. 


Spreekbeurten


Coen Nuijten geeft spreekbeurten door het hele land. In kerken, bij jeugdgroepen en op christelijke festivals. De boodschap is helder: volg Jezus, met alles wat je in je hebt! De radicale boodschap van het Evangelie van Jezus wordt gebracht met humor en energie.

Lees meerGeneratiediensten


Met Generatie-diensten wordt de verbinding gelegd tussen de verschillende  generaties in de kerk zodat zij de handen in één slaan om te bouwen aan een krachtige kerk.

Lees meerTrainingen


Wij organiseren trainingen voor kerken die een thuis willen zijn voor generaties. Zo ook jonge mensen! Heb jij de jonge mensen op het oog maar worstel je met de vraag hoe dit vorm te geven? Laat je trainen! 

Lees meerSocial media  


Voor je wekelijkse portie vermaak en inspiratie maakt Coen met zijn team video's en quotes om jou te helpen in je geloofsleven. Wij zien dat steeds meer jonge mensen de kerk verlaten. Dus loopt Coen met ze mee naar de plek waar zij actief zijn: online! 

Lees meer