Missie C-Generations

 

Passie en een hart voor jonge mensen, dat is wat ons drijft bij C-Generations! Wij geloven in een krachtige kerk waarin jonge mensen Jezus ontmoeten. Waar ze radicaal en vol liefde voor Hem kunnen gaan. Onze missie is helder;  dat alle jonge mensen in Nederland zich thuis voelen bij Jezus! Dat de kerk een plek is waar jonge mensen Jezus ontmoeten, hun relatie met Hem opbouwen en verdiepen en zij met al hun enthousiasme, creativiteit en energie mee kunnen bouwen aan Zijn Koninkrijk.


Wat wij doen

 

Wij helpen kerken een thuis te worden voor jonge mensen. Een plek waar ze zich veilig en gezien voelen, waar ze actief willen en kunnen bijdragen aan het bouwen van Gods Koninkrijk en waar ze hun relatie met God kunnen bouwen en verdiepen. Dit doen we door het toerusten van kerken, het geven van spreekbeurten tijdens (jeugd)diensten, jongerenevents en christelijke events en het organiseren van evangelisatie campagnes.

Nodig ons uit


Team C-Generations


C-Generations is een club met passie voor jonge mensen. Ons doel is dat alle jonge mensen in Nederland zich thuis voelen bij Jezus. Dat de kerk een plek is waar jonge mensen Jezus ontmoeten, hun relatie met Hem opbouwen en verdiepen en zij met al hun enthousiasme, creativiteit en energie mee kunnen bouwen aan Zijn Koninkrijk.Meet the C-Generators!

 

Coen-1-200x200

Coen Nuijten

Wie C-Generations zegt, zegt Coen. Deze man vol (stuiterende) energie, passie voor Jezus en hart voor jonge mensen geniet het meest als hij over Jezus mag praten. Dat laten we hem dan ook met alle liefde doen :)
coen@c-generations.nl

placeholder

Anja van der Kooij

Het kloppende administratieve hart van C-Generations. Zonder Anja zou het organisatorische gedeelte van C-Generations een chaos zijn ;). Naast haar organisatie skills is het ook nog eens een ontzettend lieve vrouw en fijne collega.
anja@c-generations.nl

placeholder

Hannah Heesbeen

Hannah verzorgt de marketing en communicatie van C-Generations van A tot Z. Ook is ze regelmatig te vinden bij de stand tijdens de spreekbeurten door het land. hannah@c-generations.nl