Missie C-Generations

 

Passie en een hart voor jonge mensen, dat is wat ons drijft bij C-Generations! Wij geloven in een krachtige kerk waarin jonge mensen Jezus ontmoeten. Waar ze radicaal en vol liefde voor Hem kunnen gaan. Onze missie is helder;  dat alle jonge mensen in Nederland zich thuis voelen bij Jezus! Dat de kerk een plek is waar jonge mensen Jezus ontmoeten, hun relatie met Hem opbouwen en verdiepen en zij met al hun enthousiasme, creativiteit en energie mee kunnen bouwen aan Zijn Koninkrijk.


Wat wij doen

 

Wij helpen kerken een thuis te worden voor jonge mensen. Een plek waar ze zich veilig en gezien voelen, waar ze actief willen en kunnen bijdragen aan het bouwen van Gods Koninkrijk en waar ze hun relatie met God kunnen bouwen en verdiepen. Dit doen we door het toerusten van kerken, het geven van spreekbeurten tijdens (jeugd)diensten, jongerenevents en christelijke events en het organiseren van evangelisatie campagnes.

Nodig ons uit


Team C-Generations


C-Generations is een club met passie voor jonge mensen. Ons doel is dat alle jonge mensen in Nederland zich thuis voelen bij Jezus. Dat de kerk een plek is waar jonge mensen Jezus ontmoeten, hun relatie met Hem opbouwen en verdiepen en zij met al hun enthousiasme, creativiteit en energie mee kunnen bouwen aan Zijn Koninkrijk.Meet the C-Generators!

 

Coen-1-200x200

Coen Nuijten

Wie C-Generations zegt, zegt Coen. Deze man vol (stuiterende) energie, passie voor Jezus en hart voor jonge mensen geniet het meest als hij over Jezus mag praten. Dat laten we hem dan ook met alle liefde doen :)
coen@c-generations.nl

 

 

Coen-1-200x200

Jeffrey Berg

Deze mooie kerel is de Chef Multimedia van C-Generations. Met oog voor mooi beeldmateriaal, editingskills waar je 'u' tegen zegt en een ontzettend fijn karakter zijn we blij dat Jeffrey onderdeel is van ons team.  
 

jeffrey@c-generations.nl

 

 

Anouk

 

 

 

 

Anouk Brouwer

Samen met Coen host Anouk onze Channel-C video's. Met een storm aan goede ideeën en enthousiasme is Anouk een waardevolle powerlady die zorgt voor altijd knallende content voor Channel-C.

anouk@c-generations.nl

 

 

logo_c-generations

 

 

 

Jeroen de Soete

Jeroen is onderdeel van de Raad van Toezicht van C-Generations. Met zijn wijsheid, kennis en betrokkenheid is hij een zeer waardevol lid van ons team. 

jeroen@c-generations.nl

Anja Klop

 

 

 

 

Anja van der Kooij

Het kloppende administratieve hart van C-Generations. Zij verzorgd de adminstratie, financiën en is aanspreekpunt voor kerken. We zijn ontzettend blij met Anja :)

anja@c-generations.nl

 

 

Nienke Alblas

 

 

 

 

 

Nienke Alblas

Nienke is een groot liefhebber van taal! Ze blogt, schrijft en redigeerd. Onderandere voor Channel C én voor haar eigen blog. 
 

Nienke@c-generations.nl

 

 

Maik

 

 

 

 

Maik Spoor

Deze topgozer zorgt met zijn editing skills voor strakke content voor Channel-C en C-Generations. Hij is dan misschien de Benjamin van het team, maar zijn bijdrage is zeker niet de kleinste.

maik@c-generations.nl

Hannah

 

 

 

 

Hannah Heesbeen

Hannah verzorgt de marketing en communicatie van C-Generations van A tot Z. Ook is ze regelmatig te vinden bij de stand tijdens de spreekbeurten door het land.
 

hannah@c-generations.nl

 

 

Anja van der Kooij

 

 

 

 

Noah Aartsen

Met deze toffe en bescheiden kerel zijn we als team een geweldige videograaf rijk! Met de beste shots en de strakste editing skills weet Noah er voor te zorgen dat we altijd mooie videocontent hebben. 
 

noah@c-generations.nl

 

 

logo_c-generations

 

 

 

Erno Nikkels

Erno's betrokkenheid bij C-Generations gaat way back, toen C-Generations nog Fun, Teach & Impact was. Als onderdeel van de Raad van Toezicht en trouwe vriend van de club voorziet hij ons (op de achtergrond) van veel steun en wijsheid.

erno@c-generations.nl