Missie C-Generations

 

Passie en een hart voor jonge mensen, dat is wat ons drijft bij C-Generations! Wij geloven in een krachtige kerk waarin jonge mensen Jezus ontmoeten. Waar ze radicaal en vol liefde voor Hem kunnen gaan. Onze missie is helder;  dat alle jonge mensen in Nederland zich thuis voelen bij Jezus! Dat de kerk een plek is waar jonge mensen Jezus ontmoeten, hun relatie met Hem opbouwen en verdiepen en zij met al hun enthousiasme, creativiteit en energie mee kunnen bouwen aan Zijn Koninkrijk.


Wat wij doen

 

Wij helpen kerken een thuis te worden voor jonge mensen. Een plek waar ze zich veilig en gezien voelen, waar ze actief willen en kunnen bijdragen aan het bouwen van Gods Koninkrijk en waar ze hun relatie met God kunnen bouwen en verdiepen. Dit doen we door het toerusten van kerken, het geven van spreekbeurten tijdens (jeugd)diensten, jongerenevents en christelijke events en het organiseren van evangelisatie campagnes.

Nodig ons uit


Team C-Generations


C-Generations is een club met passie voor jonge mensen. Een team met één gezamelijk doel: jonge mensen te helpen een thuis te vinden bij Jezus. Wij willen inspireren, uitdagen, trainen en verbinden. dat doen we online met Channel C en C-Generations Kidz en offline door middel van trainingen, spreekbeurten en boeken. Meet the C-Generators!

 

Coen-1-200x200

Coen Nuijten

Wie C-Generations zegt, zegt Coen. Deze man vol (stuiterende) energie, passie voor Jezus en hart voor jonge mensen geniet het meest als hij over Jezus mag praten. Dat laten we hem dan ook met alle liefde doen :)
coen@c-generations.nl

 

 

Coen-1-200x200

Jeffrey Berg

Deze mooie kerel is de Chef Multimedia van C-Generations. Met oog voor mooi beeldmateriaal, editingskills waar je 'u' tegen zegt en een ontzettend fijn karakter zijn we blij dat Jeffrey onderdeel is van ons team.  
 

jeffrey@c-generations.nl

 

 

 

 

logo_c-generations

 

 

 

Jeroen de Soeten

Jeroen is onderdeel van de Raad van Toezicht van C-Generations. Met zijn wijsheid, kennis en betrokkenheid is hij een zeer waardevol lid van ons team. 

jeroen@c-generations.nl

Anja Klop

 

 

 

 

Anja van de Kooij

Het kloppende administratieve hart van C-Generations. Zij verzorgt de adminstratie, financiën en is aanspreekpunt voor kerken. We zijn ontzettend blij met Anja :)

anja@c-generations.nl

 

 

Nienke Alblas

 

 

 

 

 

Nienke Alblas

Nienke is een groot liefhebber van taal! Ze blogt, schrijft en redigeerd. Onderandere voor Channel C én voor haar eigen blog. 
 

Nienke@c-generations.nl

 

 

Maik

 

 

 

 

Maik Spoor

Deze man heeft vele talenten. Naast dat hij met veel ijver zorgt draagt voor de editing van de Channel C video's, componeert hij de muziek voor The Message en is hij betrokken bij reilen en zeilen achter de schermen.

maik@c-generations.nl

 

 

logo_c-generations

 

 

 

Erno Nikkels

Erno's betrokkenheid bij C-Generations gaat way back, toen C-Generations nog Fun, Teach & Impact was. Als onderdeel van de Raad van Toezicht en trouwe vriend van de club voorziet hij ons (op de achtergrond) van veel steun en wijsheid.

erno@c-generations.nl