Missie C-Generations

C-Generations is een club met passie voor jonge mensen! Wij geloven in een krachtige kerk waarin jonge mensen Jezus ontmoeten. Waar ze radicaal en vol liefde voor Hem kunnen gaan / onze vissie is helder; alle jonge mensen mogen zich thuis voelen bij Jezus! Wij dromen ervan dat de kerk een plek is waar jonge mensen Jezus ontmoeten, hun relatie met Hem opbouwen en verdiepen. Waar zij met al hun enthousiasme, creativiteit en energie mee kunnen bouwen aan Zijn Koninkrijk.

 


Wat wij doen

 

Wij helpen kerken een thuis te worden voor jonge mensen. Een plek waar ze zich veilig en gezien voelen, waar ze actief willen en kunnen bijdragen aan het bouwen van Gods Koninkrijk en waar ze hun relatie met God kunnen bouwen en verdiepen. Dit doen we door het toerusten van kerken, het geven van spreekbeurten tijdens (jeugd/generatie)diensten, jongerenevents en christelijke events. Maar ook het schrijven we boeken en maken we online content

Nodig ons uit


Team C-Generations


C-Generations is een club met passie voor jonge mensen. Een team met één gezamelijk doel: jonge mensen helpen een thuis te vinden bij Jezus. Wij willen inspireren, uitdagen, trainen en verbinden. Dat doen we online via de bekende online kanallen (YouTube, Instagram, Facbook en TikTok) en offline door middel van trainingen, spreekbeurten en schijven van (kinder)boeken. Meet the C-Generators!

 

Coen Nuijten

Wie C-Generations zegt, zegt Coen. Deze man vol (stuiterende) energie, passie voor Jezus en hart voor jonge mensen geniet het meest als hij over Jezus mag praten. Dat laten we hem dan ook met alle liefde doen :)

coen@c-generations.nl

 

Anja van de Kooij

Het kloppende administratieve hart van C-Generations. Zij verzorgt de adminstratie, financiën en is het aanspreekpunt voor kerken. We zijn ontzettend blij met Anja :)

anja@c-generations.nl

Erno Nikkels

Erno's betrokkenheid bij C-Generations gaat way back, Erno is de voorzitter van het bestuur. Als trouwe vriend van de club voorziet hij ons (op de achtergrond) van veel steun en wijsheid.

info@c-generations.nl

 

Maik Spoor

Deze man heeft vele talenten. Naast dat hij met veel ijver zorgt draagt voor de editing van de video's, componeert hij de muziek en is hij betrokken bij het reilen en zeilen achter de schermen.

maik@c-generations.nl

Jeroen de Soeten

Jeroen vormt samen met Coen & Erno het bestuur van de stichting. Hij is verantwoordelijk voor de financieen. Met zijn wijsheid, kennis en betrokkenheid is hij een zeer waardevol lid van ons team. 

info@c-generations.nl