Blog overzicht

Zoeken
1-10 van 31
 • Mijn zoon Zion viel hard naar beneden!

  Mijn zoon Zion viel hard naar beneden!

  Geplaatst op 13-02-2023

  Zion is een stoere jongen van 2 jaar oud. Als hij een nieuwe ruimte binnen stapt zoekt hij eerst iets om de slopen... maar het is mijn zoon! Als we in de speeltuin zijn wil hij van de glijbaan zonder op zijn beurt te wachten... maar het is mijn zoon. Hij loopt niet via de gebaande wegen, maar kiest zijn eigen weg. En daar ben ik trots op, want hij is mijn zoon. 

  Lees meer » Reacties (0)
 • Jonge mensen winnen voor Jezus?

  Jonge mensen winnen voor Jezus?

  Geplaatst op 13-10-2021

  Voor bijna iedere kerk is één van de grootste uitdagingen het jeugd/ kinderwerk. Wellicht heb je meer dan één keer met volle energie geprobeerd jouw jeugd- en kinderwerk nieuw leven in te blazen. Maar als ze al komen opdagen merk je weinig motivatie bij de jongeren zelf of de kinderwerkers. En voor je het weet ook bij jezelf niet meer.  

  Lees meer » Reacties (0)
 • Robbie Hageman vs. Coen Nuijten (Full Fight) | Vechten Tegen Een WereldKampioen

  Robbie Hageman vs. Coen Nuijten (Full Fight) | Vechten Tegen Een WereldKampioen

  Geplaatst op 07-09-2021

  In mijn leven heb ik als puber bijna drie keer gevochten. Mijn mond was groot, maar als het erop aan kwam deed ik een stap opzij.

  Lees meer » Reacties (0)
 • Hoe een overval mijn leven veranderde!

  Hoe een overval mijn leven veranderde!

  Geplaatst op 03-06-2021

  “Ik pleegde een overval, want ik wilde stoer zijn”. Een gedachten die Daan L nu heeft maar niet toen hij op het punt stond een overval te plegen wat hem uiteindelijk in de gevangenis deed belanden. Het ging allemaal erg snel en voordat hij er erg in had, was alles al gebeurd. Maar daar bleef het niet bij, want Jezus had ook nog wat voor hem te zeggen!

   

  Lees meer » Reacties (0)
 • BIZAR! ZE SCHIETEN GEWOON EEN PIN DOOR ZIJN KOP! | #waarkomtmijnetenvandaag

  BIZAR! ZE SCHIETEN GEWOON EEN PIN DOOR ZIJN KOP! | #waarkomtmijnetenvandaag

  Geplaatst op 03-06-2021

  De discussie die waarschijnlijk voor jarenlang zal spelen onder Christenen: Mogen we eigenlijk wel vlees eten? Staat er in de Bijbel dat Jezus vlees at? En zo ja, waarom wordt vleeseten later in de Boeken dan tegengesproken. Kortom, genoeg vragen met te veel antwoorden.

   

  Lees meer » Reacties (0)
 • Help ik heb gescheiden ouders!

  Help ik heb gescheiden ouders!

  Geplaatst op 03-06-2021

  Help, je ouders gaan scheiden of zijn al gescheiden. En nu zit jij met de gebakken peren… Wat moet je hier nou toch mee? Een groot gedeelte van de mensen heeft te maken met gescheiden ouders, maar weinig weten hoe ze hiermee om moeten gaan. Mag Coen jou helpen?

  Lees meer » Reacties (0)
 • Muziek maken met Robin Vane | Lief klein meisje.

  Muziek maken met Robin Vane | Lief klein meisje.

  Geplaatst op 03-06-2021

  Muziek maken en daarmee kinderen redden in Thailand, kan dat? Zeker! Maar daarvoor heb je natuurlijk wel de juiste mensen nodig om een tof project neer te zetten. Noem bijvoorbeeld een zanger die een track heeft uitgebracht samen met Armin van Buuren…

   

  Lees meer » Reacties (0)
 • Cocktail battle met voorganger en barman.

  Cocktail battle met voorganger en barman.

  Geplaatst op 12-05-2021

  Spreker, voorganger en barman. We hebben het natuurlijk over Joshi van Veen! Deze man overstroomt van de diversiteit en is dan ook overal te vinden. Vandaag gingen Coen en Joshi de battle aan. En niet zomaar een battle, maar eentje in de kroeg...

  Lees meer » Reacties (0)
 • Make-over Jan vd Bosch

  Make-over Jan vd Bosch

  Geplaatst op 06-05-2021

  Jan van den Bosch is onlangs 70 jaar geworden, maar dat zouden we hem niet geven! Met zijn energie, passie en liefde voor uiterlijk, kan hij er nog jaren tegenaan! Een daadwerkelijke transformatie heeft hij nog nooit gehad, maar wat nou als Coen en Jan eens van type kleding zouden wisselen? Wie zou er aan het eind van de make-over de “beste” en “mooiste” veranderingen hebben doorgemaakt?

   

   

  Lees meer » Reacties (0)
 • * NIEUWE* trainingen!

  * NIEUWE* trainingen!

  Geplaatst op 07-08-2020

  Wil je als kerk écht investeren in je kinderen en kinderwerkers, ben je zoekende hoe het kinderwerk het beste kan aansluiten bij de hedendaagse belevingswereld van kinderen of merken jullie dat jullie als kinderwerkers het lastig bnden om bepaalde bijbelse thema's goed en praktisch uit te leggen aan kinderen? Bekijk dan snel de nieuwe trainingen van C-Generationsl; voor kerken en kinderwerkers!

  Lees meer » Reacties (0)
1-10 van 31