Over Coen en team.

C-Generations is een club met passie voor jonge mensen. Een team met één gezamelijk doel: jonge mensen helpen een thuis te vinden bij Jezus. Wij willen inspireren, uitdagen, trainen en verbinden. Dat doen we online via de bekende online kanallen (YouTube, Instagram, Facbook en TikTok) en offline door middel van trainingen, spreekbeurten en schrijven van (kinder)boeken. 

Meet the C-Generators!

Coen   Coen Nuijten

Coen is altijd al een beetje anders geweest als het gaat om de dingen doen zoals ze horen. Lang stilzitten en braaf naar de juf luisteren zat er voor hem als kind dan ook niet in. Op twintigjarige leeftijd vond Coen eindelijk de rust die hij nooit eerder ervaarde bij Jezus. Hij raakte zó gepassioneerd over Jezus dat hij niets liever wilde dan anderen inspireren met Jezus. Dit groeide uit tot wat C-Generations nu is. Zijn vrouw Neeltje en kinderen Lili & Zion steunen hem daarin.

 

      Nodig Coen uit. 

 

 

Maik

Maik Spoor

Deze man heeft vele talenten. Naast dat hij met veel ijver zorgt draagt voor de editing van de video's, componeert hij de muziek en is hij betrokken bij het reilen en zeilen achter de schermen.

maik@c-generations.nl

 

 

Erno Nikkels

Erno's betrokkenheid bij C-Generations gaat way back, Erno is de voorzitter van het bestuur. Als trouwe vriend van de club voorziet hij ons (op de achtergrond) van veel steun en wijsheid.

info@c-generations.nl

Jeroen de Soeten

Jeroen vormt samen met Coen & Erno het bestuur van de stichting. Hij is verantwoordelijk voor de financieen. Met zijn wijsheid, kennis en betrokkenheid is hij een zeer waardevol lid van ons team. 

info@c-generations.nl

 

Anja van de Kooij

Het kloppende administratieve hart van C-Generations. Zij verzorgt de adminstratie, financiën en is het aanspreekpunt voor kerken. We zijn ontzettend blij met Anja :)

anja@c-generations.nl