Spreekbeurten

(Kerk)diensten, generatiediensten, jongerenevents en christelijke festivals.

Jonge mensen lopen rond met vragen over Jezus, het leven, geloven, identiteit en hun bestemming. Ze zijn op zoek naar echtheid en de waarheid. Ze willen een eerlijk en helder verhaal in duidelijke taal. Wij kunnen ze geen ongelijk geven! 

Met veel energie en enthousiasme en op geheel eigen, creatieve wijze spreekt Coen door het hele land tijdens kerkdiensten, jongerendiensten, gezinsdiensten, generatiediensten, jongerenevents en christelijke festivals. Tijdens alle spreekbeurten staat er maar één persoon centraal: Jezus! Coens spreekbeurten zitten tjokvol getuigenissen, voorbeelden, humor en energie, die generaties verbindt met Jezus en elkaar. Verwacht een oprecht verhaal, een krachtige boodschap en een prikkel om een stap dichterbij God te komen!

Kijk hier wanneer Coen bij jou in de buurt spreekt of nodig hem uit om te komen spreken in jouw gemeente.


 

Nodig ons uit

Timon Kitsz: Voorganger Jozua Dordrecht.
Als je een voorspelbare en comfortabele spreker wil uitnodigen dan moet je absoluut niet bij Coen zijn. Als je een creatieve spreker zoekt die dicht bij jongeren staat en buiten de lijntjes durft te kleuren, dan ben je bij hem aan het juiste adres! Coen brengt altijd energie en beweging. Hij is een spreker die harten aan God en tussen verschillende generaties verbindt en daar is hij buitengewoon begaafd in!