C-Generations boeken


Boek C-Generations voor jullie kerkdienst, generatiedienst, jongerendienst of jeugdavond.

Organiseren jullie een gave dienst en willen jullie ons uitnodigen om hier aan bij te dragen? Gaaf! We dragen graag bij aan (generatie)diensten, jeugdavonden en christelijke festivals door het hele land. Kijk hier in de agenda voor beschikbaarheid. Neem contact met ons op via het onderstaande formulier om de mogelijkheden te bespreken. We horen graag van je.

 


Boek de training ‘I See Generations’ voor een krachtige kerk waarin generaties samen bouwen aan Zijn Koninkrijk.

Generaties hebben een bijzondere plek in het hart van God. Hij noemde zichzelf niet voor niets de God van Abraham, Isaac en Jacob. Daar waar generaties zich met elkaar verbinden en bouwen aan Zijn Koninkrijk wordt Zijn Liefde zichtbaar.Toch worstelen veel kerken met het verbinden en bekrachtigen van de verschillende generaties. Daarom hebben we de training ‘I See Generations’ ontwikkeld, waarin gemeenteleden en/of leiders getraind worden hoe de kerk een opbouwende plek en thuis kan zijn voor alle generaties.

 

 

Aanvraagformulier boeking spreekbeurt/ training

Door het invullen van het aanvraagformulier geef je de wens door om C-Generations te boeken voor jullie dienst of evenement. We zullen zo snel mogelijk contact met jullie opnemen om jullie aanvraag en mogelijkheden te bespreken. Geef ons alsjeblieft één week de tijd om te reageren op je aanvraag.

 

* = verplicht