Trainingen

Jonge mensen zoeken een kerk waar naar hen wordt geluisterd, die open staat voor hun manier van beleven en die laat zien dat God relevant is.

Hoe zorg je als kerk dat je jonge mensen aanspreekt? Dat zij niet de kerkbanken verlaten, maar vol voor Jezus gaan? Dat zij zich bekeren, hun relatie met God verdiepen en enthousiast worden om mee te bouwen aan Zijn Koninkrijk? Tijdens de trainingen (op maat) gaan we met deze onderwerpen aan de slag. Een interactieve en leerzame training waarin je als kerk uitgedaagd wordt!

Wij stemmen onze trainingen af op de wensen en behoeften van jullie kerk. Zodat het maximale eruit kan worden gehaald. Het is bijvoorbeeld nogal een verschil of we te maken hebben met een startende jonge gemeente of een kerk waar al veel generaties zich thuis voelen.

Laat ons weten waarin jullie getraind willen worden en waar jullie tegen aanlopen. Jullie doel om jullie kinderen/jongeren te bereiken is ook óns doel. 
 

Nodig ons uit

Ontwerp zonder titel-39

Trainingen die wij verzorgen

Wij verzorgen trainingen van Zeeland tot Groningen. Deze worden veelal bezocht door kinder- en jongerenwerkers, maar ook anderen die regelmatig met jonge mensen te maken hebben. 

Onderwerpen

Onze trainingen zijn op maat. Hiermee bedoelen we; dat we de training afstemmen op de vragen en wensen van jullie als gemeente. Dit kan bijvoorbeeld gaan over:

  • Hoe organiseer je aantrekkelijk kinder/jongerenwerk?
  • De kerk, een thuis voor jonge mensen.
  • Kinderen en de Gaven van de Geest.
  • Een kerk vol generaties, samen het Lichaam van Christus zijn.

De trainingen zijn interactief, waarbij je samen met andere actief aan de slag gaat met het onderwerp.

Kosten

De kosten voor de training zijn afhankelijk van de tijdsduur van de training, de reisafstand en de groepsgrootte. Neem vooral contact op voor vrijblijvend meer informatie over de mogelijkheden via het contactformulier.