Trainingen

Jonge mensen lopen rond met vragen over Jezus, het leven, over geloven, identiteit en bestemming.  Ze zijn op zoek naar echtheid en de waarheid. Ze willen een eerlijk en helder verhaal in duidelijke taal. Ze zoeken een kerk die naar hun luistert, open staat voor hun manier van beleven en die laat zien dat geloven waardevol is, dat God relevant is.

Hoe zorg je als kerk dat je jonge mensen aanspreekt? Dat zij niet de kerkbanken verlaten, maar vol voor Jezus gaan? Dat zij zich bekeren, hun relatie met God verdiepen en enthousiast worden om mee te bouwen aan Zijn Koninkrijk? Tijdens de trainingen (op maat) gaan we met deze onderwerpen aan de slag. Een interactieve en leerzame training waarin je als kerk uitgedaagd wordt!

We stemmen onze trainingen af op de wensen en behoeften van jullie kerk. We willen namelijk dat jullie er het maximale uithalen. Dan is het bijvoorbeeld nogal een verschil of we te maken hebben met ouders of kinderwerkers óf misschien wel de hele gemeente. Met een startende jonge gemeente of een kerk waar veel generaties zich thuis zijn.

Laat ons weten waarin jullie getraind willen worden, waar jullie tegen aanlopen. We hebben als doel om jonge thuis bij Jezus te brengen, dus jullie doel om jullie kinderen/jongeren te bereiken is ook óns doel. 
 

Nodig ons uit

Trainingen die wij verzorgen

Wij verzorgen trainingen van Goes tot Groningen. Deze worden veelal bezocht door kinder- en jongerenwerkers, maar ook anderen die regelmatig met jonge mensen te maken hebben. 

Onderwerpen

Onze trainingen zijn op maat. Hiermee bedoelen we, dat we de training afstemmen op de vragen en wensen van jullie als gemeente. Dit kan bijvoorbeeld gaan over:

  • Hoe organiseer je aantrekkelijk kinder/jongerenwerk?
  • De kerk, een thuis voor jonge mensen.
  • Kinderen en de Gaven van de Geest.
  • Een kerk vol generaties, samen het Lichaam van Christus zijn.

De trainingen zijn interactief, geen training waar je onderuit gezeten kan luisteren, maar waar je samen met andere actief aan de slag gaat met het onderwerp.

Kosten

De kosten voor de training zijn afhankelijk van de tijdsduur van de training, de reisafstand en de groepsgrootte. Neem vooral contact op voor vrijblijvend meer informatie over de mogelijkheden via het contactformulier.