• Home
  • »
  • De macht van de witte Leeuw!

De macht van de witte Leeuw!

De macht van de witte Leeuw!
Geplaatst op 15-05-2017

Hij is overal! Voor je, achter je en om je heen. Over wie heb ik het? Ja natuurlijk, de witte Leeuw. Hij is supersterk en verslaat met gemak iedere vijand. Ook de zwarte reus met zijn lelijke kop!
Kinderen weten dat God sterker is dan de duivel. Mochten ze dat nog niet weten; legt Coen Nuijten het uit in het eerste hoofdstuk van het nieuwe, originele kinderboek ‘De macht van de witte leeuw’.
Maar het verhaal stopt niet bij de wetenschap dat de duivel verslagen is… Want hij liegt en bedriegt nog alles bij elkaar. Wij moeten leren om Gods wapens te gebruiken, zodat God ook de baas is in ons dagelijks leven. Maar welke wapens heb je dan? En hoe werkt het nu precies met Gods koninkrijk? Wie is de Heilige Geest en wat is nu precies je hart?
Al deze vragen worden beantwoord op een hele leuke en spannende manier. Het boekje is geschreven door Coen Nuijten. Zijn creativiteit gecombineerd met inzicht in de geestelijke wereld gaat jouw (klein)kind, neefje, nichtje zeker helpen om beter samen te werken met ‘De macht van de witte Leeuw’!

Bestel hier ‘De macht van de witte Leeuw’

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Geef uw mening

* = verplicht
Plaatsen