Blogs

07-08-2020 Reacties (0)

* NIEUWE* trainingen!

Wil je als kerk écht investeren in je kinderen en kinderwerkers, ben je zoekende hoe het kinderwerk het beste kan aansluiten bij de hedendaagse belevingswereld van kinderen of merken jullie dat jullie als kinderwerkers het lastig bnden om bepaalde bijbelse thema's goed en praktisch uit te leggen aan kinderen? Bekijk dan snel de nieuwe trainingen van C-Generationsl; voor kerken en kinderwerkers!

31-07-2020 Reacties (0)

Zion George Nuijten geboren!

Uitbreiding van ons team ;) Coen en Neeltje Nuijten zijn opnieuw ouders geworden. Naast dochter Lili zijn ze nu ook de trotse ouders van zoon ZIon. Op 31 juli geboren midden in de nacht gezond en wel geboren! Lieve Zion George Nuijten -dat betekent vesting van God- welkom op de wereld.

26-03-2020 Reacties (0)

Release 'De Laatste Pijl van de Witte Leeuw

Daar is hij dan, hét derde deel van de serie van de boeken van de Witte Leeuw!

18-02-2020 Reacties (0)

(Geen) Goed voorbeeld doet goed volgen.

Als ouder hoop je met heel je hart dat je kind als hij of zij groot is een keuze maakt om bij Jezus te horen. Om God lief te hebben en te gehoorzamen. Ondetussen ben jij een groot voorbeeld voor je kinderen, ook in het geloof. Wat zien ze als ze naar jouw kijken? Is God jouw Rots, jouw Vriend, jouw Heer? Zoek je Hem in vreugde en verdriet? In deze blog een verhaal van een worstelende vader.

11-01-2020 Reacties (0)

Channel C is live!

Yes! Channel C - het online jongerenkanaal van C-Generations is live. Vanaf nu vind je iedere dinsdag om 16.00 uur een nieuwe video op ons YouTube-kanaal.

17-10-2019 Reacties (0)

C-Generations steunt Compassion Nederland

Vandaag is het Wereld Armoededag. Het is verschrikkelijk om te realiseren dat er zoveel mensen op deze aarde in intense armoede leven met nauwelijks hoop op een beter bestaan. We geloven dat we als Christenen onderdeel zijn van één 'lichaam' en daarom in Jezus Naam voor elkaar mogen zorgen.

 

05-10-2019 Reacties (0)

C-Generations 5 jaar!

Feestje! C-Generations bestaat 5 jaar! Het is nog maar een handje vol jaren dat onze Coen bij de Kamer van Koophandel naar binnenstapte om -toen nog- Fun, Teach & Impact te laten vastleggen.

Nu 5 jaar later is C-Generations uitgegroeid tot een enthousiaste club mensen met hart en passie voor Jezus en jonge mensen.

 

01-10-2019 Reacties (0)

We zijn live! - maar dat had je al gezien ;) -

Yes! We zijn live met onze nieuwe site! (Maar dat hadden jullie al gemerkt ;))

25-09-2019 Reacties (0)

Meet our Channel- C team

Er staan mooie dingen te gebeuren! Natuurlijk kennen jullie C-Generations van de vele spreekbeurten die Coen geeft door het hele land, de boeken en de vlogs. Maar we breiden uit.

24-01-2019 Reacties (0)

Omgaan met de verleidingen van de digitale wereld

Heerlijk! Ik ben een avondje vrij… Schoenen uit, voeten omhoog en samen met mijn vrouw een filmpje op de bank kijken. Nou ben ik zelf groot liefhebber van een goede actiefilm, maar mijn vrouw wat minder.

18-07-2018 Reacties (0)

Halloween een gezellig feestje voor christenen!?

Halloween is een uit Amerika overgewaaid griezelfeest wat de laatste jaren steeds populairder is geworden in Nederland. Kinderen die verkleed als heks, monster of duivel langs de deuren gaan en om snoep vragen..

13-07-2018 Reacties (0)

Vriendschap

Het is weer zover, de Kinderboekenweek! Met dit jaar een prachtig thema: Vriendschap! Blader je door de bijbel heen, dan zie je het ene na het andere verhaal waarin het thema aan bod komt.

09-02-2018 Reacties (0)

De ware kerk leeft in een bubbel!

De ware kerk! De PKN heeft toch wel de beste leer… of zijn de baptisten het meest in balans? Nee, de evangelische en pinkster kerken; zij zijn de nieuwe kerk vol van de Geest.

15-12-2017 Reacties (0)

Hard werken… zonde van je tijd!?

Neeltje! Neeltje! NEELTJE! Ik schrik wakker draai me om en kijk op de klok. Het is zaterdagochtend 8.30 uur. Onderaan de trap roept mijn moeder: “Tijd om op te staan! Je kamer moet nog opgeruimd worden, uitslapen is zonde van je tijd!”

21-07-2017 Reacties (0)

Oordelen en de vergrijzende kerk

Vorig jaar mocht ik spreken in een jeugddienst van een PKN-gemeente. Dat is best bijzonder, omdat ik niet een doorsnee theologische dominee/spreker ben met een net pak aan.

04-07-2017 Reacties (0)

kinderboekenweek

Als kind heb ik een hele fijne jeugd gehad. Er was genoeg geld, ik maakte snel vriendjes en leerde goed op school. Ook had ik super goede ouders die mij meenamen in de realiteit van de wereld.

15-05-2017 Reacties (0)

De macht van de witte Leeuw!

Hij is overal! Voor je, achter je en om je heen. Over wie heb ik het? Ja natuurlijk, de witte Leeuw. Hij is supersterk en verslaat met gemak iedere vijand. Ook de zwarte reus met zijn lelijke kop!

16-02-2017 Reacties (0)

Hour of Power met Coen Nuijten

15 januari was het zover… De uitzending bij Hour of Power! Een christelijk kijkcijferkanon waar ik op de bank mocht zitten bij Jan van de Bosch thuis. De dag van de opname gaf toch wat spanning, omdat alles nieuw voor mij was.

19-12-2016 Reacties (0)

Fun, Teach & Impact wordt… C-Generations!

Zo’n twee jaar geleden zijn we begonnen vorm te geven aan een droom: ‘Fun, Teach & Impact’.

13-07-2016 Reacties (0)

500 helden op sokken

Alweer ruim 5 maanden geleden kwam het boek ‘Held op sokken’ uit. Met een spetterende boekpresentatie en verschillende spreekbeurten in het land, zijn er nu ook ruim 500 boeken verkocht!

11-05-2016 Reacties (0)

Fun in de kerk

Gaat plezier maken én kerk zijn wel samen? Zit God hier wel op te wachten of wil Hij liever dat wij naar de dienst gaan en gewoon goed en eerlijk leven?

10-05-2016 Reacties (0)

Promo Coen Nuijten

In deze promo vertel ik u meer over mijn visie achter de organisatie. De kerk is een plek van leven en ontmoeting, waar generaties samenwerken! Gebeurt dat al in uw kerk?

16-02-2016 Reacties (0)

C-Focus – ‘ik ga fulltime’

Het is een spannende tijd voor mij persoonlijk en ook voor C-Generations. Ik ga namelijk fulltime werken voor C-Generations. Dit houdt in dat ik ga stoppen bij mijn huidige werkgever waar ik bijna 5 jaar heb gewerkt.