• Home
  • »
  • De macht van de witte leeuw

De macht van de witte leeuw

Je kent vast wel een paar spannende verhalen uit de Bijbel. En ik denk ook dat jij weet wie Jezus is. Maar… weet jij ook wat de geestelijke wereld is? Of Gods koninkrijk? En ken je de wapens die God voor jou heeft klaarliggen? In dit boek ga je alles leren over geestelijk vechten tegen de vijand. Je leest een spannend verhaal over een slechte zwarte reus die jij samen met ‘de macht van de witte Leeuw’ kan en gaat verslaan! Door de verhalen, leuke proefjes en spelletjes ga je leren de ’superpijlen’ van Gods koninkrijk te gebruiken.

Als jij denkt alles uit de Bijbel al te weten dan heb je dit boek nog niet gelezen. Er zijn nog zoveel spannende avonturen met God te ontdekken en te beleven.

Mijn naam is Coen Nuijten en ik geloof in jou! Ik geloof dat jij oud genoeg bent om bij God te horen, ik geloof dat jij oud genoeg bent om Zijn ’superpijlen’ te gebruiken en dat jij oud genoeg bent om samen met ’de macht van de witte Leeuw’ de vijand in jouw leven te verslaan!

Ik wil je uitdagen: lees dit boek en ga ermee aan de slag!

Andere boeken van Coen

 

Recenties

 

Tiemen Westerduin

Met dit boekje wil Coen je erop wijzen dat God heel bijzondere dingen wil doen door gewone mensen zoals hijzelf en jij. Het boekje staat vol met grappige, bijzondere en indrukwekkende, persoonlijke verhalen die je laten lachen en nadenken.


Daniel Renger

Op eerlijke, aansprekende en verhalende manier daagt Coen je uit om de held in jezelf te vinden. We leven in een tijd dat de wereld helden nodig heeft en ik hoop dat dit boek je zal inspireren om een held te worden in jouw generatie.


Herman Boon

Coen vertelt dat we allemaal een held kunnen zijn. Niet in eigen kracht maar door de kracht van de Heilige Geest.