• Home
  • »
  • De laatste pijl van de witte leeuw

De laatste pijl van de witte leeuw

Juda en Guus zijn beste vrienden. In dit boek beleven ze een spannend avontuur samen met hun vriendin Lili. Het dorp is namelijk in groot gevaar en het lot van de inwoners ligt in hun handen. Het leger van de zwarte reus komt eraan en die wil alles kapotmaken. Juda, Guus en Lili kunnen het dorp redden door hun superpijlen goed in te zetten. Maar ze weten nog niet waar de nieuwe superpijl voor is die ze van de witte leeuw hebben gekregen. Ontdekken ze op tijd hoe de superpijl werkt en lukt het Juda, Guus en Lili om het dorp en de inwoners te redden? 

In dit avontuurlijke boek neemt Coen Nuijten je mee op een heldere manier over de geestelijke wereld. Je zal merken dat de kinderen (en de ouders) niet kunnen stoppen met lezen in dit meeslepende verhaal afgewisseld met leerzame lessen. 

Het verhaal en de prikkelende bijbehorende opdrachten na ieder hoofdstuk sluiten naadloos aan bij de belevingswereld van kinderen. Het boek is te gebruiken als dagboek voor kinderen, leuk om als ouders samen met je kind door te nemen en zeer geschikt als kinderwerkersmateriaal. 

Een boek vol avonturen voor kinderen vanaf 8 jaar.

 

Recenties

 

- Robbie Hageman, wereldkampioen Kickboksen

Als topsporter moet je niet alleen klappen kunnen uitdelen maar ook kunnen incasseren. Om hier goed mee om te gaan zijn gezonde gewoontes onmisbaar. Zo kan je de klappen van het leven ook beter opvangen is mijn ervaring nu ik vecht met kanker in mijn hoofd. Coen helpt met het maken van gezonde gewoontes die je zullen helpen in het leven. 


- Jonathan Vroege, musicalster o.a. Simba in de Lion King en Aladdin

Het boek van Coen doet een beroep op één van de kleinste vormen van discipline in de mens. Dat opvolgen maakt uiteindelijk ruimte voor een leven vol rust, (zelf)vertrouwen en succes. Een goede start om te beginnen aan een nieuwe ‘ik’.

 


- Jan Pool, spreker, auteur en mentor van Coen 

Als je de titel van dit boek leest dan denk je wellicht ‘daar heb je weer zo’n zelfhulpboek!’ Maar dit boek van Coen is echt een goed boek! Het leest lekker weg, inspireert en geeft belangrijke sleutels om je leven te veranderen. Ik wil het dan ook van harte aanbevelen!