• Home
  • »
  • Jan van den Bosch: 'IK HEB 600 STROPDASSEN!' | Make-over in kledingwinkel Karakter Gouda

Jan van den Bosch: 'IK HEB 600 STROPDASSEN!' | Make-over in kledingwinkel Karakter Gouda

Jan van den Bosch: 'IK HEB 600 STROPDASSEN!' | Make-over in kledingwinkel Karakter Gouda 06-05-2021

Jan van den Bosch is onlangs 70 jaar geworden, maar dat zouden we hem niet geven! Met zijn energie, passie en liefde voor uiterlijk, kan hij er nog jaren tegenaan! Een daadwerkelijke transformatie heeft hij nog nooit gehad, maar wat nou als Coen en Jan eens van type kleding zouden wisselen? Wie zou er aan het eind van de make-over de 'beste' en 'mooiste' veranderingen hebben doorgemaakt?

 

In Karakter Gouda gingen Jan en Coen een volledige make-over tegemoet. De kleren waren voor hen klaargelegd en ze gingen samen deze challenge aan. Jan kennen we natuurlijk allemaal van zijn ondernemende drive en al de projecten die hij uit de grond stampt. Zeker in de Christelijke TV-wereld was en is hij een icoon, met onder andere zijn programma 'Hour of Power'.

 

Jan houdt wel van wat grappen en grollen, maar zijn missie en visie zijn meer dan duidelijk: Jezus volgen en zoveel mogelijk mensen bereiken om over Hem te kunnen vertellen! Dat komt ook zeker terug in de make-over die Coen samen met hem heeft gedaan. Ben jij benieuwd naar deze make-over en het verhaal van Jan? Kijk dan de video!

Heb jij vragen over deze video?  Vind jij het tof wat wij doen? Wil jij leren hoe je met jouw kerk verschillende generaties kan aanspreken? Neem contact met ons op, we helpen je graag verder! 

Contact