• Home
  • »
  • Wereldkampioen kick-boksen vond Jezus in de gevangenis!

Wereldkampioen kick-boksen vond Jezus in de gevangenis!

Wereldkampioen kick-boksen vond Jezus in de gevangenis! 07-09-2021

In mijn leven heb ik als puber bijna drie keer gevochten. Mijn mond was groot, maar als het erop aan kwam deed ik een stap opzij.

Maar daar komt nu verandering in! Ik ga vechten! En niet zomaar... Ik ga vechten tegen een 2-voudig wereldkampioen kick-boksen. Misselijkheid, onrust en angst wisselen elkaar af. Maar wat er ook gebeurt; ik ga het doen!  Het is gewoon een mindset. Niet huilen, gewoon gaan.

Tenslotte is het gevecht dat mijn tegenstander heeft gevoerd tegen de kanker (en nog steeds doet) veel groter, dus ik kan dit!!!

Als je de video nog niet gezien hebt: Dan is dit het moment! 

Het gesprek dat ik met Robbie had (nadat hij mijn ribben heeft gekneusd en uiteindelijk 5 weken totaal heeft verlamd in mijn functioneren) is zo inspirerend dat er op dit moment documentaires over zijn leven gemaakt worden. 

Ik ga niet teveel verklappen (check de video). Maar Robbie leerde Jezus kennen in de gevangenis en hij vertrouwt sindsdien meer op God dan op zijn spierballen.

 

Heb jij vragen over deze video?  Vind jij het tof wat wij doen? Wil jij leren hoe je met jouw kerk verschillende generaties kan aanspreken? Neem contact met ons op, we helpen je graag verder! 

Contact