• Home
  • »
  • Muziek maken met Robin Vane | Lief klein meisje.

Muziek maken met Robin Vane | Lief klein meisje.

Muziek maken met Robin Vane | Lief klein meisje. 03-06-2021

Muziek maken en daarmee kinderen redden in Thailand, kan dat? Zeker! Maar daarvoor heb je natuurlijk wel de juiste mensen nodig om een tof project neer te zetten. Noem bijvoorbeeld een zanger die een track heeft uitgebracht samen met Armin van Buuren…

Samen met Robin van Engelenhoven, met artiestennaam Robin Vane, heeft Coen het idee gerealiseerd om eigen muziek te maken voor de organisatie van Robin, namelijk Rise Ministries. Deze organisatie zorgt ervoor dat kinderen in Thailand uit de kinderprostitutie worden gehaald. Daarnaast verzorgt de organisatie de families van deze kinderen. 

Samen hebben ze oa. het nummer: ‘Lief Klein Meisje’ uitgebracht. Dat gaat over een vader in Nederland die alles voor zijn dochter over heeft en er altijd zal zijn. Daartegenover staat de harde realiteit van kinderprostitutie in oa. Thailand. Ook daar zijn vaders die van hun kinderen houden, maar soms geen andere uitweg zien dan hun kinderen te verkopen.

Er werden bij dit project steeds meer mensen betrokken. Uiteindelijk zijn er zelfs 5 (Christelijke) nummers uitgebracht op een EP en is er daarnaast €2000 opgehaald voor de organisatie van Robin! En dat allemaal tijdens Corona!

Heb jij vragen over deze video?  Vind jij het tof wat wij doen? Wil jij leren hoe je met jouw kerk verschillende generaties kan aanspreken? Neem contact met ons op, we helpen je graag verder! 

Contact