Channel C is live!

Channel C is live! 07-01-2020

Met Channel C willen we jongeren - kerkelijk en niet-kerkelijk- inspireren te leven met Jezus. Dat doen we door toffe en inspirerende video's vol humor en diepgang! We willen jongeren ontmoeten met het Evangelie, daar waar zij het meest te vinden zijn; online!

Dagelijks besteden jongeren heel wat uur online. Het is de plek waar ze elkaar ontmoeten, trends en virals ontstaan en ze zich laten inspireren en prikkelen. Daarom willen we daar zijn. We willen aansluiten bij hun (levens)vragen, niet om met pasklare antwoorden te komen of ze met de bijbel om te oren te slaan, maar om met hen in gesprek te gaan en samen op zoek te gaan.

Iedere week vinden de jongeren een verse video op ons kanaal. Zo gaan we de straat op met pittige stellingen, gaan we koken met BN'ers en hen vragen wat hun dagelijks inspireert, met Spoken Word laten we zien hoe gaaf en inspirerend de bijbel is en tijdens het item 'Shitmomen' vertellen jongeren waar ze tegen aan zijn gelopen in het leven en hoe ze dit hebben opgelost.

Kortom, veel toffe en veelzijdige video's.

Volg ons op YouTube om de laatste video's van Channel C te bekijken.