Vacature-regisseur

Vacature: Creatieve Regisseur / Editor

 

Ben JIJ een talent op het gebied van VIDEO én vind je het leuk om samen met anderen nieuwe creatieve content te bedenken en te maken?

Dan zoeken wij JOU!     

C-Generations groeit maar door met Channel C en heeft grote plannen! En daar hebben we nieuw talent en expertise bij nodig. Wij willen in de komende 5 jaar ALLE jonge mensen in Nederland bereiken met het Evangelie van Jezus Christus. 

Wat geloven we?

Wij geloven dat Jezus hart heeft voor jonge mensen. Dat Hij Zichzelf aan hen wil laten zien, een relatie met hen wil opbouwen en door ze heen wil werken om Zichtbaar te worden in deze wereld. 

Jonge mensen voelen zich vaak niet meer thuis in de kerk, waardoor ze de kerken verlaten. Toch blijven ze behoefte houden aan geestelijke input en een community. Juist daarom dit platform! Niet in plaats van de kerk, maar als toevoeging. 

Wat doen we?

C-generations: Op dit moment bereiken we hen met het Evangelie door het spreken in kerken en op christelijke festivals, het uitgeven van jeugdboeken en het geven van trainingen (aan kinder- en jongerenwerkers). 

Channel C: Jonge mensen thuis bij Jezus brengen door leuke, actieve en relevante video’s te maken. 

Wie zoeken we?

Een PIONIER met passie en talent die zich wil ontwikkelen op het gebied van video regisseren en video-editing. Wil jij ons helpen om jonge mensen te bereiken met het Evangelie met jouw talent, dan hebben we jou graag in ons team!

Creatieve regisseur / Editor

 

Wat ga je doen?

 • Werken met een écht enthousiaste en gezellig team aan collega’s. Samen maken jullie toffe content waar je zelf ook blij van wordt. De ene keer hebben de items een serieuzere insteek en filmen we bijvoorbeeld binnen, de andere keer is een losser item en intervieuwen we bijvoorbeeld mensen op straat. Je kunt je dus breed ontwikkelen in veel verschillende stijlen.
 • Jouw creatieve geest de vrije loop laten door het uitwerken van concepten voor online content, want naast de huidige items willen we natuurlijk nog meer gave content maken. Jouw ideeën horen we heel graag!
 • Het filmen, bewerken en editen van de content. Soms ben je samen met een collega verantwoordelijk voor een video en soms samen. Hangt van het project af en wat je fijn vindt.

 

Wie ben jij?

 • Je hebt passie voor Jezus en staat 100% achter de visie, missie en doelstellingen van C-Generations (zie ook www.c-generations.nl). Jezus is degene waarvoor en dankzij wie we doen wat we doen, daarom verwachten we dat je overtuigd Christen bent. 
 • Je kunt je makkelijk verplaatsen in onze jonge doelgroep. Het kan helpen als je qua leeftijd zelf onder de doelgroep valt ;) maar mocht je veel affiniteit met jeugd hebben en voel je goed aan wat hun aanspreekt dan ben je ook van harte welkom om te reageren. 
 •  Je hebt een passie voor video en editing. We zeggen niet dat je camera s'nachts bij je op de kamer onder een dekentje moet slapen, maar een beetje videogek is wel lekker!
 •  Je bent bereid door de weeks af te stemmen en te brainstormen met je collega's. Dat kan online of offline zijn. Ons kantoor zit in Gouda (lekker dicht bij het station!) maar regelmatig reizen we door het land om op buitenlocaties te filmen. 

 

Wat wij van je verwachten

 • Passie voor video en editing. Jij wordt blij van materiaal strak en aantrekkelijk te editen, zodat 'jouw' video maximale impact maakt!
 • Je voelt je verantwoordelijk voor je werk en het resultaat. We bouwen met elkaar Channel C en daarom vinden we het belangrijk dat we op je kunnen rekenen. 
 • Je kan zelfstandig werken en goed overzicht houden van prioriteiten. Sommige projecten zal je alleen editen, dan is het belangrijk dat dit geen probleem voor je is. Natuurlijk heb je een team waar je altijd mee kunt sparren en op terug kunt vallen. 
 • Bij voorkeur 6-20 uur per week beschikbaar (uren per week verschillend)
 • Bij voorkeur een camera tot je beschikking, zodat je kan werken met materiaal dat je helemaal onder vingers hebt. 

 

Dit bieden wij

 • Een onwijs leuke manier om je talenten in te zetten om het Evangelie te verspreiden. We noemen deze functie niet voor niets ook wel eens video-evangelist. Onze video's bereiken regelmatig 1.5k+~!
 • Je werkt met een team dat veel ervaring heeft in video, editing en regiseren. Je kunt wellicht veel van hun leren, maar zij ook zeker van jou!
 • Je hebt echt een tof team om je heen, o.a. Maik; onze chefvideo, Jeffrey;  video -en editingheld en Coen & Anouk je bruisende beeldvullers. Ook de rest van het team maakt graag kennis met je!
 • Flexibele uren. Je kunt -als je wilt- veel thuis werken bij deze functie, dat kun je dag -en nacht doen ;) Voor het filmen gaan we vaak het land in, de dagen en tijden zijn in overleg met de rest van je team. We zouden het fijn vinden als je op dinsdag op kantoor (in Gouda) kan werken. Dan zijn we er namelijk allemaal en dat is echt gezellig én handig!
 • Een toffe werkplek. We zijn net in een nieuw kantoor getrokken. Eerlijk is eerlijk, er mag nog wel een plantje hier en daar neergezet worden. Maar de mensen maken de plek en die zijn er zeker aanwezig!
 • Financiele vergoeding in overleg. Onze organisatie draait op giften. We willen op verantwoordelijke manier omgaan met deze giften. We vinden het werk dat jij gaat doen van groot belang voor het delen van het Evangelie. Daarom krijg je een mooie vrijwilligersvergoeding. Het bedrag is afhankelijk van je uren.

Word jij enthousiast van deze vacature? Zie je jezelf al helemaal zitten achter je camera/laptop in de weer om toffe nieuwe video's te maken voor Channel C. Of heb je misschien nog wat vragen. Neem contact met ons op. Coen en Maik praten graag eens met je er over door. Dat kan via Skype, per mail of telefonisch. 

Als je via info @c-generations.nl laat weten dat je interesse hebt (liefst met C.V) en je je contactgegevens achterlaat, nemen we zeker even contact met je op!